Nieuwsflits Plaatselijk Belang 2014-1

Beste Okkenbroekers en mensen uit de omgeving,

Op 18 maart hebben we de jaarvergadering gehouden, om alle leden op de hoogte te stellen van onze bezigheden in 2013. We waren blij met de belangstelling vanuit het dorp en kijken terug op een informatieve avond. Wat we hier nog kort willen noemen is de mogelijkheden voor nieuwbouw in Okkenbroek. Palazzo uit Holten wil graag vrijstaande en betaalbare woningen bouwen in ons dorp, een uitgewerkt plan hiervoor ligt ter inzage in de bibliotheek. Wij houden u op de hoogte. Bent u geïnteresseerd dan kunt u ook contact opnemen met Palazzo.

Tijdens de jaarvergadering heeft de organisatie van de kunstfietsroute het een en ander toegelicht, zij vroegen vrijwilligers zich te melden om te helpen tijdens het weekend. Meer informatie kunt u vinden op www.kunstvanhiertotginder.nl

Het tweede gedeelte van de vergadering is ingevuld door Okkenbroek Duurzaam en door Paul Disselhorst die
breedband internet/glasvezel in Salland heeft toegelicht (zie ook www.sallandbreed.nl).

11 maal per jaar vergaderen wij, doorgaans de 2e dinsdag van de maand. Na afloop van de vergadering zetten we noemenswaardige zaken op www.okkenbroek.net, zo hopen we onze leden maar ook de niet leden op de hoogte te houden over waar we mee bezig zijn.

Hartelijke groet,

Plaatselijk Belang Okkenbroek en omgeving