Alle activiteiten (gratis) in de agenda op de website van de Wijkwinkel

 

De Wijkwinkel Deventer heeft een informatieve website www.wijkwinkeldeventer.nl  die bewoners van de hele gemeente Deventer, ook op wijk- en dorpsniveau, voorziet van informatie over wonen, welzijn en zorg. 

wijkwinkelIn deze website is een volledig geïntegreerde agenda ontwikkeld voor activiteiten. De Wijkwinkel vindt het belangrijk dat bewoners in hun eigen buurt activiteiten kunnen vinden die vrij toegankelijk zijn.
Veel activiteiten werden tot voor kort door de medewerkers van de Wijkwinkel ingevoerd. Sinds kort bieden we alle organisaties en activiteitenaanbieders binnen de gemeente Deventer de mogelijkheid activiteiten (gratis) in te voeren via het formulier op www.wijkwinkeldeventer.nl

De activiteiten worden na invoer en activering, getoond op www.wijkwinkeldeventer.nl  in de ´agenda´ en via ‘mijn buurt’, alles op datum, locatie, voor welke doelgroep enz.

Een voorbeeld: http://bit.ly/ruilochtendokkenbroek

Omdat wij het belangrijk vinden dat alle inwoners de activiteiten in hun buurt kunnen vinden, vragen wij de medewerking van zoveel mogelijk organisaties. Zo toont de agenda voor ieder dorp en iedere buurt haar activiteiten.

Account met inlog
Eenmalige activiteiten kunnen altijd gemakkelijk en snel via het webformulier (onderaan de homepage in de de oranje balk) aangemeld worden. Wilt u meerdere activiteiten door het jaar heen of terugkerende activiteiten invoeren, dan is het handig een account aan te maken en met inloggegevens te werken. We geven graag uitleg over hoe dit werkt.

Ook in Okkenbroek worden regelmatig leuke, sportieve en gezellige activiteiten georganiseerd voor de inwoners. Via onze website bereikt u nog meer mensen. Ook een vrijwilliger kan dit doen voor activiteitenaanbieders.

Bent u geïnteresseerd in het aanmelden van uw activiteiten in onze agenda en/of heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de Wijkwinkel via wachtereekte@obdeventer.nl  of bel telefoonnummer 0570-675704. We helpen graag.