Nieuwsflits Plaatselijk Belang 2014-4

logo pbDe informatieavond over de aanleg van het glasvezelnetwerk werd door 84 belangstellenden bezocht. Iedereen in Okkenbroek en omgeving heeft een folder over dit onderwerp thuis ontvangen. Plaatselijk Belang hoopt op een hoog deelname percentage. (zie ook www.sallandglas.nl)

Het onderwerp woning(bouw) staat nog steeds hoog op de agenda: de zorgwoningen, de onbebouwde kavels en onze contacten met Palazzo en de gemeente Deventer.

Er wordt een nieuwe ronde WijDeventer gestart voor Okkenbroek. Hierover is een folder verspreid. Bent u ook aanwezig op 17 november in Ons Centrum, goede ideeën zijn altijd welkom?

In samenwerking met de kerk en ‘Okkenbroek van Oudsher’ gaat Plaatselijk Belang een oorlogsmonument plaatsen dat op 9 april 2015, de dag dat Okkenbroek 70 jaar geleden werd bevrijd, wordt onthuld. Wij houden u op de hoogte. (Wilt u meer weten over ‘Okkenbroek van Oudsher’ neem dan een kijkje onder het tabblad ‘oudsher’)

De jaarvergadering wordt gehouden op 17 maart 2015. Zet deze datum vast in uw agenda. Heeft u een idee voor het tweede gedeelte van de vergadering? Laat het ons voor 7 december weten dan kunnen wij daar met de voorbereiding op de jaarvergadering rekening mee houden.

Mocht u een bestuursvergadering willen bijwonen dan kan dit in overleg. In de wintertijd vergaderen we op de maandagavond vanaf 20.30 uur in Ons Centrum te Okkenbroek. Wilt u lid worden? U bent van harte welkom.

Reageren?

Stuur een bericht naar het bestuur van Plaatselijk Belang Okkenbroek en Omgeving.