Update glasvezel SallandGlas 11 feb

Geachte (buurt)bewoners,

Graag willen wij u wijzen op het sluiten van de inschrijftermijn voor de glasvezel op 1 maart.

De opgave  loopt voorspoedig (Okkenbroek en omgeving specifiek zit nu (11 feb) rond de 25% deelname), maar 't gaat ons nog niet hard genoeg.  Het doel is 60% inschrijvingen, of liefst nog meer (om de kosten voor ons allen te drukken, dus motiveer uw buurtgenoten !). Daar richten wij ons nu op.

Er wordt veel over de glasvezel gesproken en ook de kranten staan er vol van. Een ieder heeft er wellicht van gehoord, maar nog niet iedereen heeft de tijd (kunnen) nemen om zich erin te verdiepen of heeft vragen.

Met alleen "ik red mie zo ook wa" of "foi wat een geld" komen wij er niet. Realiseer u wat u nu maandelijks wegbrengt naar de KPN en/of naar bv Canal Digitaal. Wanneer u deelneemt aan SallandGlas, bent u zelf eigenaar en daarmee investeert u in uw eigen netwerk.

Wij willen u helpen een goede keuze te maken door u goed te informeren, daarom bezorgen wij dit weekend een informatie set met de aan SallandGlas meest gestelde vragen, een folder en een inschrijfformulier in de bus voor diegene die zich in het buitengebied (Koerierswijken)nog niet heeft ingeschreven. Deze formulieren halen wij eind deze maand weer op.

Wij richten ons even puur op het buitengebied, zonder 60% of meer in het buitengebied kan de kern ook niet deelnemen (inwoners in de kern(en) mogen zich natuurlijk altijd inschrijven).

Een unieke kans die wij niet zomaar aan ons voorbij mogen laten gaan en waar wij als Plaatselijk Belang Okkenbroek en omgeving ons uiterste best voor doen om de benodigde deelname te bereiken. Glasvezel staat zeer hoog op onze agenda, wij zijn overtuigd van het belang voor ons buitengebied  en wij gaan er vanuit dat het voorlopig niet op een andere betaalbare manier geregeld gaat/kan worden.

Namens Plaatselijk Belang Okkenbroek en omgeving,

Erwin van Schooten & Paul Disselhorst

Voor inschrijven, vragen & meest gestelde vragen kijk op www.sallandglas.nl of neem contact op met bovengenoemde personen of met een plaatselijk belang bestuurslid bij u in de buurt !