Sinterklaas op de WereldWijzer

Wat hebben we een leuke dag gehad met de Sint en zijn pieten! 

Sinterklaas is enthousiast ontvangen toen hij aankwam met de bakfiets. De pieten hadden het wel even zwaar met fietsen en steppen, maar gelukkig is iedereen aangekomen. Sint heeft even snel in stamgroep blauw naar de surprises gekeken en zag al gauw een paar hele mooie dingen voorbij komen.
.... na aankomst ging Sint even bij de oudere kinderen kijken die hem met de voorbereidingen hadden geholpen.
De peuters en kinderen van groep 1 t/m 4 zaten al vol verwachting op hem te wachten. Sint werd toegezongen , er werden liedjes en opzegversjes en spelletjes gedaan en alle kinderen mochten even bij Sint komen. Sint wist heel veel van de kinderen !!!

Na wat ranja gingen de kinderen naar buiten en terwijl Sint even uitrustte en daarna naar de grotere kinderen ging, speelden de pieten gezellig met de kinderen buiten! Voetballen op het veldje, tikkertje op de step, met de step door de gang van de school en tot slot verstoppertje!!!! Reuze gezellig!!

Nadat de Sint bij de kinderen in de speelzaal is geweest kwam hij nog even bij stamgroep blauw. De kinderen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 hebben een leuke dans laten zien op 'de pietensinterklaasmove' waar Sinterklaas erg van heeft genoten. Na het bekijken van een paar cadeautjes en een gesprekje met de kinderen heeft de Sint even pauze genomen en is de klas verder gegaan met de surprises.

De Sint, het paard, de voetbalvelden en nog veel meer verrassende surprises werden uitgepakt. De kinderen hebben laten zien dat ze goed kunnen dichten. Dit alles maakte het tot een hele gezellige ochtend!
Tot slot maakten de kinderen een erehaag voor sint, waarbij ook weer enkele peuters aanschoven, en zwaaiden de lieve oude man uit, wensten hem een goede reis en hopelijk tot volgend jaar!!!

Bedankt Sint en pieten voor deze fijne ochtend!!!
(Juf) Nathalie van Loevezijn

Bekijk hier de foto's