Goed Bezig

Afgelopen jaar hebben we voor het eerst de Hakselparty georganiseerd, en dat was een succes! Veel jongeren uit Okkenbroek en omstreken hebben een avond goed gefeest. Dit is voor herhaling vatbaar. Reserveer daarom alvast de 1e vrijdag van oktober voor de 2e editie!

Omdat wij graag meer willen voor de jongeren in het dorp, zijn wij (organisatie Hakselparty) van plan meer dingen te organiseren voor de jeugd in het dorp en omstreken, dit onder de naam Goed Bezig. Wij willen activiteiten organiseren voor de leeftijd van 13-18 jaar. We zijn erg blij dat velen ons initiatief een warm hart toedragen en we van de bazarcommissie al een gift van 600 euro hebben ontvangen om activiteiten te organiseren.

Ons idee is dat iedereen ideeën voor activiteiten mag inbrengen en dat we dit dan, als het te realiseren is, samen organiseren. Dit houdt in dat wij het financiële stuk bekijken en de bedenkers zelf het plan uitvoeren. Natuurlijk hebben we mensen die ons ondersteunen en helpen waar nodig. Dit zijn Nadine Volkerink, Ellen Wunderink en Jolanda Hoornenborg.

Zo willen we samen Okkenbroek op de kaart zetten, ook voor mensen uit omliggende dorpen.
We hebben een informatieavond voor alle jeugd op vrijdag 15 januari om 20.30 uur bij Ons Centrum. Hier kunnen jullie verdere informatie krijgen over hoe en wat! We hopen dat velen van jullie komen, want we moeten het samen doen, want dan zijn we samen Goed Bezig!

Groetjes Sanne, Beau, Lize, Annelieke, Jessica en Lian.