Voetbaltoernooi Wereldwijzer Okkenbroek

foto 1Afgelopen woensdag 6 april was er op de sportvelden in Schalkhaar een voetbaltoernooi georganiseerd voor de basisscholen Schalkhaar, Diepenveen, Lettele en Okkenbroek.

De Wereldwijzer uit Okkenbroek was vertegenwoordigd met twee teams. Een team met kinderen uit groep 5/6 en een team met kinderen uit groep 7/8. Van te voren werd er al wekelijks getraind op het sportveld in Okkenbroek. foto 2

De kinderen hadden er zin in, wat waren ze enthousiast en fanatiek. Afgelopen woensdag was het zover. Vol enthousiasme vertrokken we met auto's richting Schalkhaar. Eerst mocht het team van groep 5/6 aan de slag. Wat deden ze het goed. Uiteindelijk goed voor een derde plaats in de poule. Het tweede deel van de middag was groep 7/8 aan de beurt. Er werd goed gevoetbald, maar helaas de tegenstanders waren net iets beter. Jammer. Het enthousiasme en fanatisme was er niet minder om. We kunnen terug kijken op een zeer geslaagd toernooi. Dank ook aan alle ouders en juf Wilma voor het aanmoedigen. Er was een mooi spandoek gemaakt voor ons. Geweldig. Moe maar voldaan vertrokken we weer richting Okkenbroek. Samen hebben we de middag afgesloten met patat eten bij Monique. Monique, bedankt voor de heerlijke patat.