Wijkwinkel nieuws

Vervolg maandelijks spreekuur JPR Advocaten in Wijkwinkel Centrum

Voor juridische vragen over bijvoorbeeld uw arbeidsovereenkomst, een echtscheiding of advies over letselschade kunnen inwoners ook de komende maanden terecht in de Bibliotheek en Wijkwinkel Centrum aan de Brink. Dat kan van september t/m december iedere tweede donderdag van de maand bij het juridisch spreekuur van JPR Advocaten, van 17.00 uur tot 19.00 uur.

U kunt voor situaties komen te staan waarbij u juridisch advies nodig hebt. Bijvoorbeeld als ontslag dreigt of als u vragen heeft over alimentatie bij een echtscheiding. Ook bij diverse andere vraagstukken kan het raadzaam zijn juridisch advies in te winnen.

Gratis
Tijdens het maandelijkse spreekuur van JPR Advocaten zijn meerdere advocaten aanwezig om u te adviseren. Het spreekuur komt tot stand in samenwerking met de Wijkwinkel en is gratis.

Wijkwinkel
Inwoners van de gemeente Deventer kunnen in hun eigen wijk, buurt of dorp bij de Wijkwinkel terecht met al hun vragen over wonen, welzijn en zorg. Er zijn Wijkwinkels 
in Keizerslanden, Colmschate, Bathmen, Centrum, Diepenveen, Lettele, Okkenbroek, Schalkhaar, Zandweerd, Rivierenwijk en de Hoven. Deskundige medewerkers beantwoorden de vragen of verwijzen door naar bijvoorbeeld de spreekuren van aangesloten organisaties. De Wijkwinkel heeft een goede samenwerking met deze maatschappelijke organisaties en is voor hen het loket in de wijk.

Wat: juridisch spreekuur JPR advocaten
Waar: Wijkwinkel Centrum, Brink 70, 7411 BW Deventer
Wanneer: iedere 2e donderdag van de maand van 17.00uur tot 19.00 uur