Wijkwinkel info

Wijkwinkel, schakel tussen vraag en antwoord voor inwoners van Deventer

“Ik heb een zorgvraag, waar kan ik naartoe?, “Zijn er beweegactiviteiten in mijn wijk?” “Ik heb een laag inkomen, welke regelingen zijn er voor mij?”, ”Ik kan mijn tuin niet meer snoeien, “regel ik dat met weinig geld?” “Waar vind ik informatie over het huren van woningen?”

Met deze en alle andere vragen op het gebied van wonen, welzijn en zorg kunnen inwoners van Deventer terecht bij de Wijkwinkel, onderdeel van de Bibliotheek Deventer. Informatie is verkrijgbaar via medewerkers in de vestigingen van de bibliotheek of in een wijkcentrum bij u in de buurt (Rivierenwijk, De Hoven en Zandweerd). Maar ook tijdens themabijeenkomsten, via de website www.wijwkinkeldeventer.nl en via telefoon of e-mail geeft de Wijkwinkel graag antwoord op uw vraag.

Wijkwinkel als verbindende schakel
Wijkwinkel is de verbindende schakel tussen burgers en hulpverleners , participeert in alle belangrijke zorg- en welzijnsnetwerken binnen Deventer en werkt nauw samen met de Sociale Teams. Door het stellen van een vraag op www.wijkwinkeldeventer.nl kan iedereen algemene en specifieke informatie vinden.

Wijkwinkel helpt u graag verder!
Telefoon 0570-675704
E-mail wijkwinkel@obdeventer.nl
Website www.wijkwinkeldeventer.nl