Glasvezel buitenaf

Glasvezel dichtbij voor inwoners buitengebied Okkenbroek en omgeving!
We hebben goed nieuws te melden! Zoals u wellicht gelezen heeft in de media, wil CIF glasvezel aanleggen in het buitengebied van Zuid-Salland.
In verschillende buitengebieden in de Achterhoek, Twente en Salland heeft 50% van de inwoners al “Ja” gezegd tegen glasvezel en het dienstenaanbod. Glasvezel buitenaf staat te popelen om ook in ons gebied aan de slag te gaan.
'Glasvezel buitenaf' is de campagne van CIF om glasvezel aan te leggen in het buitengebied, dat wil zeggen voor woningen die nog GEEN glasvezel én geen KABEL (COAX) hebben.
Informatieavonden
Glasvezel buitenaf organiseert vier informatiebijeenkomsten. U ontvangt daarvoor begin september een uitnodiging. Wij willen u aanmoedigen een van deze avonden te bezoeken om u te laten informeren! Zeker ook wanneer u nog niet overtuigd bent van nut / noodzaak.
De bijeenkomsten worden gehouden van 19.30 tot 21.30 uur en wel op:
19 september: Lettele: De Koerkamp, Bathmenseweg 18, Lettele;
20 september: Den Nul: Zaal Ripperda, Rijksstraatweg 97, Den Nul;
21 september: Heeten: Brasserie dertien, Dorpsstraat 17, Heeten;
22 september: Wesepe: Wapen van Wesepe, Dominee E. Kreikenlaan 8, Wesepe.
Het kan druk worden, dus wees op tijd! Gezien de verdeling van de avonden willen we Okkenbroekers vragen indien mogelijk naar Heeten te gaan.
Samenwerking met SallandGlas
Om de inschrijfdoelstelling van 50% te halen (de termijn sluit 14 november) werkt CIF samen met SallandGlas. Dat is het bewonersinitiatief binnen de gemeenten Raalte, Olst-Wijhe en Deventer dat zich als doel heeft gesteld het buitengebied van Salland te voorzien van glasvezel.
Dit initiatief wordt ondersteund door Plaatselijk Belang Okkenbroek en omgeving. Omdat we er van overtuigd zijn dat snel internet noodzakelijk is voor de leefbaarheid en daarmee de toekomst van het platteland.
Ongestoord televisie kijken en supersnel internet zijn ook voor u binnen handbereik. Als 50% van de inwoners een abonnement via glasvezel neemt kan de aanleg van glasvezel beginnen. Naast een abonnement betalen de bewoners een Vastrechtvergoeding van € 9,95 per maand.
Salland Noord wist 60% te behalen. Laten wij er samen als Salland Zuid voor gaan!
Namens de ambassadeurs van SallandGlas voor Okkenbroek en omgeving,
Paul Disselhorst & Erwin van Schooten