Go-Kids Deventer Salland

Go-Kids Deventer Salland gaat op 11 november 2016 van start

Het platform viert livegang op 11/11 met ludieke actie

Deventer, 4 november 2016 – Go-Kids Deventer Salland, dé site waar iedereen in de regio terecht kan voor kindvriendelijke activiteiten en bestemmingen, gaat op 11 november 2016 live. Daarom gaat er op deze datum een Facebook-actie van start. Alle kinderen t/m 12 jaar hebben twee weken de tijd om kans te maken op 1 van de 11 gratis toegangskaartjes voor activiteiten in de regio Deventer Salland.

Go-Kids

Go-Kids brengt op een belevenisvolle manier vraag en aanbod samen, op één plek. Daardoor is het voor jonge gezinnen (maar ook voor opa’s en oma’s met kleinkinderen in de basisschoolleeftijd) makkelijker om te zoeken naar regionaal aanbod. Go-Kids richt zich niet alleen op uitjes, maar ook op activiteiten in de natuur, kunst & cultuur, sport & spel, eten & drinken en opgroeien. Voor ondernemers is Go-Kids een platform dat hun aanbod doelgericht en actief neerzet. Go-Kids is al in 10 regio’s actief: Zwolle, Twente, Achterhoek, Veluwe, Drenthe, Flevo, Breda, Eindhoven, Haarlem en Zaanland. Go-Kids Deventer Salland wordt de 11e regio.

 Go-Kids Deventer Salland

“Het leek me leuk, handig en overzichtelijk om alle activiteiten voor kinderen, kindvriendelijke bestemmingen en nuttige adresjes voor Salland ook op één webpagina te hebben,” aldus Herma Machiavello, mede-oprichter van Go-Kids Deventer Salland. “En zo kunnen kinderen op speelse wijze hun talenten ontdekken en ontwikkelen, ” vult Jessica Bakker aan.

Go-Kids Deventer Salland gaat op 11/11 van start. Dit betekent, dat je vanaf die datum op de site www.go-kids.nl ook kunt kiezen voor de regio Deventer Salland. Het werkgebied van Go-Kids Deventer Salland bestaat grofweg uit de gemeenten Deventer, Hellendoorn, Hof van Twente, Olst-Wijhe, Raalte, Rijssen-Holten, Twenterand en Voorst.

Actie: LIKE-DEEL-WIN gratis toegangskaartjes

Go-Kids Deventer Salland zet de live-gang kracht bij, door op 11/11 een Facebook-actie te lanceren. 11 Kinderen maken kans op 1 van de 11 gratis toegangskaartjes voor activiteiten in de regio Deventer Salland. De vrijkaartjes zijn beschikbaar gesteld door De Scheg in Deventer en De Flierefluiter in Raalte. Het enige dat de kinderen daarvoor moeten doen, is hun voornaam, achternaam, woonplaats en geboortedatum achterlaten op de Facebook-pagina van Go-Kids Deventer Salland. Natuurlijk wordt er van de winnaars een leuke foto of bericht verwacht als ze bij de activiteit zijn geweest. Op 24 november worden de winnaars bekend gemaakt.