Okkenbroek van Oudsher

De wens om te herinneren komt pas later!

Welkom in Okkenbroek van Oudsher.

In Okkenbroek van Oudsher treft u van alles over de historie van Okkenbroek aan. Personen, gebouwen, voorzieningen en bjivoorbeeld het rijke verenigingsleven. Artikelen zijn mede dankzij persoonlijke bijdragen van (oud) Okkenbroekers en hun nazaten tot ver over de landsgrenzen tot stand gekomen. Dankzij deze medewerking is Okkenbroek van Oudsher gebaseerd op bijzonder materiaal en voorzien van talrijke, niet eerder gepubliceerde foto’s die uitgaat boven wat in traditionele archieven is vastgelegd. Nieuwsgierig geworden? Veel leesplezier!

Bent u in het bezit van oude documenten of foto’s van of over Okkenbroek, of haar inwoners en overweegt u foto’s, documenten of anderszins over te dragen aan het dorpsarchief dan kunt u een bericht sturen naar het secretariaat van Plaatselijk Belang Okkenbroek en omgeving (pbokkenbroek@gmail.com) die de vorming van het dorpsarchief onder haar hoede heeft. Ook materiaal uit het rijke verenigingsleven van Okkenbroek is van harte welkom.

 

De wens om te herinneren groeit, (oud)Okkenbroekers maken de geschiedenis compleet. U wilt uw herinnering delen? Laat het weten en ik maak graag een afspraak voor een gesprek met u om uw herinnering op te tekenen.

Naast een nog steeds in omvang toenemende digitale foto- en documentatiecollectie over Okkenbroek is ook een aantal films, omgezet in digitale vorm, opgenomen in de collectie. Een presentatie van de collectie of het filmmateriaal is op aanvraag mogelijk.

Contactgegevens
Henk Sepers
Dijkmanstraat 7
7435 PW Okkenbroek
0570-550480