Evaluatie Okkenbrooks Feest

Welkom Okkenbroekers!

Wat een mooi weer en wat een feest dat het was het hele weekend! We hebben ontzettend veel positieve reacties gehad over de aankleding, de loungebank en het overdekte terras.
Trots zijn we op de Optocht die we al jaren in stand houden. Dit jaar mochten wij maar liefst 11 grote wagens en heel veel loopgroepen verwelkomen.

Alle vrijwilligers willen we wederom danken, wat een inzet en wat een enthousiasme dit jaar weer opnieuw!
Volgend jaar willen we met u de 60e editie vieren van het Okkenbrooks Feest. Natuurlijk wordt het in 2018 nog weer leuker en spectaculairder. We willen onze bezoekers mee laten denken en vragen wat ze graag zien op het feest in 2018. Misschien een bepaald muziekgenre, of iets aparts voor de zondagmiddag? Wilt u iets van 30 jaar geleden terug laten komen..? Zet het op de email en alle ideeën worden besproken in onze vergaderingen.

Voor het eerst dit jaar hebben wij GEEN evaluatie ingepland. Op het feest zelf hebben wij al veel ideeën en tips gekregen van de bezoekers. Alle tips, aandachtspunten en kritische puntjes zijn meer dan welkom via de email van de Feestcommissie: okkenbroeksfeest@gmail.com.

Heel graag zien we jullie allen in 2018 om er weer een prachtig feest van te maken!
Wij hebben er nu al weer zin in! Jullie ook?

Hendrik, Luuk, Hans, Thomas, Luke, Marloes, Elian en Ina