• Home
  • Nieuws
  • MoreMusicOrkest gaat vrolijk verder, we zoeken: toetsenist, gitarist, drummer en zanger(es)

MoreMusicOrkest gaat vrolijk verder, we zoeken: toetsenist, gitarist, drummer en zanger(es)

Het MoreMusicOrkest gaat nu na de vakantie vrolijk verder. Na de geweldige aftrap tijdens het jaarlijkse Pater Jan Brinkhof concert bij cafe De Koerkamp in Lettele, richten we ons nu op onze jaarlijks najaarsconcert. Dit concert vindt plaats op zatedag 18 november in Ons Centrum in Okkenbroek.

We hebben reeds nieuwe liederen op de lessenaar staan. Niet alleen de lessenaars van de blazers, maar ook van een gitarist, toetsenist, dummer en zangeres. Het is weer een hele uitdaging om de nieuwe soort muziek in te studeren, maar dat gaat ons vast lukken. Het zullen leuke (rock)nummers zijn, die een ieder vast wel kent.

We hebben dan wel een gitarist, toetsenist, drummer en zangeres, maar we zoeken nog minimaal één extra gitarist er bij. De toetsenist en drummer willen ook graag een blaasinstrument bespelen, dus zoeken we vervanging. We hebben een zangeres, maar willen er heel graag nog een zanger bij, maar ook zijn zangeressen van harte welkom!

Kijk eens op www.moremusicorkest.nl en kom eens kijken op onze repetitieavond op maandag van 19:30 tot 21:30 uur bij cafe Spikker in Lettele.