Okkenbroek verlicht met Kerst!

Ongetwijfeld is (bijna) iedereen weer terug van vakantie en hopelijk heeft u er van genoten.

We gaan zonder dat we het willen heel snel weer de donkere dagen rondom Kerst beleven en de Werkgroep Okkenbroek Verlicht is al tijdens de zomervakantie bijeen gekomen om te praten over een nieuw initiatief dat Okkenbroek een stukje lichter en gezelliger zou moeten maken tijdens de donkere dagen rondom Kerst en Oud & Nieuw.

Wij: Anke, John, Harry en Monika, hebben het plan opgevat, om samen met een stukje subsidiering van de gemeente en hulp van andere instanties en bedrijven, zo rond 9 December in het dorp op vaste plekken, kerstbomen te plaatsen en te verlichten tot ergens medio Januari van het volgende jaar.

Hiermee hopen we  licht, saamhorigheid en gezelligheid in het dorp te brengen!

Plekken

Natuurlijk kunnen wij dit niet alleen en hebben daarbij hulp nodig van u, als inwoner van dit mooie dorp. Ten eerste willen wij u vragen mee te denken over de juiste plekken om de kerstbomen te plaatsen:.

Wij dachten aan:

  1. Ingang Visserhof 2x een kleine boom
  2. Op het grasveld Boerhofstraat /Dijkmanstraat
  3. Bij Ons Centrum
  4. Bij het speeltuintje aan de IJssel de Schepperstraat
  5. Grasveldje bij IJssel de Schepperstraat / doorgang naar de Oerdijk
  6. Bij de bebouwde kom borden aan weerszijden van het dorp.

Zijn dit de juiste centrale plekken? Graag horen wij uw mening.

Versiering

Daarnaast hebben we hulp nodig bij het versieren van de bomen; de verlichting zelf wordt verzorgd, maar er kunnen vast wat ballen en slingers bij om de bomen aan te kleden! Heeft u materialen over of vindt u het leuk om daarover met ons mee te denken, laat het ons weten.

En we zouden het leuk vinden om de bomen op een vaste dag te ontsteken en daar een klein evenementje van te maken. Wellicht heeft u ideeën om dit te doen.  Die horen we graag!

Uw ideeën, opmerkingen en hulp kunt u aanmelden op het volgende email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., spreek één van de leden van de werkgroep aan of bel op de volgende nummers:

Harry 06 5259719

John 06 53540918

Anke 06 51635021

Monika 06 46684800

Op 20 september zitten we weer bij elkaar om de ideeën en verdere uitvoering te bespreken.