Grote Okkenbroek Dag

Hallo inwoners van Okkenbroek en directe omgeving én andere belangstellenden,

Op zaterdag 14 oktober is er een Grote Okkenbroek Dag waarbij wij jullie allemaal van harte welkom heten!
Organisatie daarvan is in handen van de Vrienden van de Okkenbroekse Kerk in samenwerking met 't Noaberhuus,Terras à la Monique, Woonstichting De Marken, basisschool Wereldwijzer en Plaatselijk belang Okkenbroek.

Wát staat er te gebeuren:
- van 10.00 tot 13.30 is er een "snuffelmarkt" in Ons Centrum waar niet alleen tweedehands spullen verkocht kunnen worden maar ook nieuwe dingen.
Mensen die daar  graag iets willen verkopen  kunnen gratis aanschuiven met een tafel maar laat het ons even weten van tevoren zodat wij ruimte kunnen reserveren. Reageren kan via geekeinthof@hotmail.com.
-van 10.00 tot 13.30 uur zijn de deuren open van de geheel vernieuwde/verbouwde basisschool Wereldwijzer .
Loop even binnen daar want het is zeker de moeite waard en bovendien is er een archief-expositie, altijd leuk om te zien!
-van 10.00 tot 13.30 uur zijn er mensen van De Marken aanwezig in 't Noaberhuus om alle informatie te verstrekken over de leegstaande ruimtes aldaar. Mooie ruimtes met vele mogelijkheden!
-van 10.00 tot 13.30 uur is Plaatselijk Belang aanwezig in Ons Centrum om informatie te geven over de bouwkavels in Okkenbroek. Dus... plannen om te bouwen in Okkenbroek tegen een redelijke prijs? Wees er snel bij want er is behoorlijk wat belangstelling!!
- Om 14.00 uur is er in 't Noaberhuus een grote veiling o.l.v. een veilingmeester. Heel veel particulieren maar ook bedrijven hebben er voor gezorgd dat we een prachtig scala aan "kavels" (zo heet dat bij een veiling) hebben   waar men op kan bieden: van melkbussen tot wasmachines; van kunst tot antiek; van kachels tot barbecues, enz. enz. In totaal zo'n zestig kavels maar liefst! Iedereen kan meebieden en wie dat van plan is krijgt tegen betaling van 5,-- euro een biednummer bij binnenkomst.

Een groot deel van de opbrengst is bestemd voor het behoud/onderhoud van de Okkenbroekse Kerk als gebouw.

Al met al een prachtige dag in Okkenbroek en wij hopen op zoveel mogelijk belangstelling van uw kant!

Tot de 14e!

De Organisatie.