• Home
  • Nieuws
  • Boodschappen doen in Lettele met de buurtbus

Boodschappen doen in Lettele met de buurtbus

VANAF 10 FEBRUARI BOODSCHAPPEN DOEN IN LETTELE MET BUURTBUS!!

Het is niet voor iedereen weggelegd om zomaar de auto te kunnen pakken en boodschappen te doen. En vanuit Okkenbroek heb je dan wel een probleem!
Supermarkt-eigenaar Ronald Lipholt van Lekker Makkelijk in Lettele biedt, in samenwerking met Buurtbusvereniging Lettele-Okkenbroek, een pracht van een oplossing:
vanaf zaterdag 10 februari vertrekt er elke zaterdagmorgen  om half tien een buurtbus, bestuurd door één van de vaste chauffeurs  Anton Bril, die de mensen thuis ophaalt en vervolgens naar Lettele brengt om daar boodschappen te doen. En bent u klaar met uw inkopen dan kunt u daar  ook nog genieten van een lekker bakkie koffie om vervolgens weer thuis te worden gebracht mét boodschappen en al!
En wees niet bang voor hoge reiskosten: deze worden door Lekker Makkelijk Lipholt betaald! Nog goedkoper dus dan reizen met eigen auto! En nog gezellig ook! Dat wordt u dus maar zó in de schoot geworpen!
Het is natuurlijk wel handig dat de buurtbuschauffeur  weet wie hij op moet halen: bel daarom even naar Lipholt om u aan te melden. Tel. 0570-551225.

Er is overigens nóg een manier om uw boodschappen op geriefelijke wijze in huis te krijgen: bestelling via internet is ook mogelijk bij Lekker Makkelijk Lipholt. Kijk hiervoor op Lettele.lekkermakkelijk.nl