Locatieleider WereldWijzer

Mijn naam is Ann Spakman-Tutert. Per april ben ik gestart als locatieleider en ook leerkracht op WereldWijzer Okkenbroek. Het leek mij leuk om mij ook even in het dorp voor te stellen via de Okkenbroeker Koerier.

Het was op school al een tijdje bekend dat ik zou gaan starten in Okkenbroek, echter ik was nog aan het genieten van onze jongste zoon in mijn zwangerschapsverlof. Vandaar dat mijn komst even op zich liet wachten. Ik ben getrouwd met Jakob. Samen hebben wij 4 kinderen.  Ik woon alweer 5 jaar in Holten en ben hier ook opgegroeid. In de tussentijd hebben we ook een aantal jaren in het westen van het land gewoond. In mijn jeugd heb ik zelfs nog een hele korte periode in Okkenbroek gewoond. Een periode waar ik goede herinneringen aan heb.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt als teamleider vmbo in het voortgezet onderwijs in Deventer. Daarvoor was ik werkzaam in het basisonderwijs in Utrecht. Daar heb ik met veel plezier gewerkt als leerkracht en adjunct-directeur.

Ik ben eerder al een aantal momenten op school geweest. Ik vond het leuk om de afgelopen periode het team en de leerlingen en ook sommige ouders al te leren kennen. Dat heeft mij een welkom gevoel gegeven. Ik kijk er naar uit om op deze school, in het mooie Okkenbroek te gaan werken. Wellicht maken we, op welke manier dan ook, binnenkort eens kennis.