Donaties voor Okkenbroek

Wij, Harry en Anja Nijssen, gaan verhuizen. Samen met onze kinderen Carol, Annet en Emile,  hebben we met veel plezier vele jaren in Okkenbroek gewoond in de IJssel de Schepperstraat 17. De kinderen zijn al een poosje uitgevlogen en voor ons is het nu ook  tijd voor een nieuwe stap in ons leven. Ook wij gaan Okkenbroek verlaten. Per 1 juli komen er in ons huis nieuwe bewoners. Ook zij zullen zich vast en zeker thuis gaan voelen in het mooie Okkenbroek.

Vóór 1 juli ruimen we ons huis zo goed mogelijk uit. Door te verkopen en door weg te geven. We zouden het leuk vinden om diverse artikelen te doneren aan Okkenbroek. Wellicht zijn er verenigingen en initiatieven zoals de Bazaar op de Dankdag die graag kleine inboedelartikelen willen hebben. Denk aan keukenartikelen, lampjes, mandjes, snuisterijen, en tja wat al niet meer. Ook grotere artikelen als winterbanden, kasten, bedden, stoelen, en dergelijke doen we weg. Een Marktplaatsprijsje daarvoor is leuk maar geen must.

Kom gedurende de maand juni vrijblijvend kijken en afscheid nemen! En wellicht kunnen we iemand blij maken met nog mooie, maar voor ons overbodige artikelen. Alles is in zeer goede staat.

Okkenbroek bedankt voor de fijne jaren!

We wensen iedereen in Okkenbroek, “ Te midden van velden van bossen en hei” het allerbeste. Okkenbroek bedankt.

verhuisd    Met  vriendelijke groeten, Harry en Anja Nijssen, Carol, Annet en Emile