Deventer Omgevingsvisie

Op 22 februari hielden we met veel partijen uit Deventer de startbijeenkomst ‘In gesprek over de uitwerking van de Deventer Omgevingsvisie: van initiatief tot uitvoering’. Die avond verkenden we aan de hand van fictieve initiatieven met elkaar de toekomst van Deventer. Aan die bijeenkomst ging al veel vooraf. Van structuurvisies, een raadswerkgroep, werksessies tot het inrichten van de projectorganisatie. Maar we zijn er nog niet. Graag praten we op 5 juli met u verder.

Samen met u willen we de Omgevingsvisie, die in concept gereed is, vertalen naar de verschillende gebieden. Wat betekenen onze ambities voor de binnenstad, voorstad, de woonwijken, dorpen, het buitengebied en de bedrijventerreinen? Hoe verzilveren we het bestaande, verbinden we slim en handelen we toekomstbestendig? En welke concrete dilemma’s zijn er nog? Wij nodigen u uit hierover met ons in gesprek te gaan tijdens de tweede Expeditie Deventer bijeenkomst:

De Deventer Omgevingsvisie: onze ambities en de deelgebieden
Donderdagavond 5 juli, 18.00 tot 20.30 uur
Go Ahead Eagles stadion (business lounge), Vetkampstraat 1 in Deventer

 
Programma
 

Om 18.00 uur trappen we de bijeenkomst af (inloop 17.30 uur). Voor wat te eten wordt gezorgd. We starten met een korte introductie door wethouder Liesbeth Grijsen. Zij licht toe waar we staan en hoe we vanaf hier verder gaan. Daarna gaan we in gebiedstafels met elkaar in gesprek over de ambities die we in de Omgevingsvisie vastleggen. We leggen elkaar keuzes voor, stellen prioriteiten en spreken de vervolgstappen af.

Geef uw voorkeursgebied aan ons door
 

In gesprek over de binnenstad, voorstad, de woonwijken, dorpen, het buitengebied of de bedrijventerreinen

Over welk gebied wilt u met ons in gesprek? U vindt de gebieden door op deze link te klikken: informatiekaart. U kunt kiezen uit zes gebieden. Lees ze rustig door, maak uw keuze (top 3) en meld u aan.

 
Aanmelden
 

U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst door een e-mail te sturen naar expeditiedeventer@sir.nl. Vermeld uw naam, functie, organisatie, e-mail en uw voorkeursgebied. Bij de tafelindeling houden we zoveel mogelijk rekening met uw voorkeur. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging. Aanmelden is mogelijk tot en met maandag 2 juli 2018.

Meer weten?
Vragen kunt u sturen naar expeditiedeventer@sir.nl

Hopelijk tot ziens op 5 juli!

Met vriendelijke groet,

Liesbeth Grijsen
Wethouder Ruimtelijke Ordening