Nieuws vanaf de bult

Wat duurt het toch allemaal lang! Dat is een opmerking die de kerkrentmeesters al vaak gehoord hebben de laatste tijd. Er moet/gaat veel gebeuren in de Pastorie…. De Pastorie zal namelijk helemaal geïsoleerd worden (muren en dak), technische installaties worden vernieuwd of deels vervangen, woonkamer indeling wordt gewijzigd en badkamer en toilet worden vernieuwd. De binnenkant van de woning wordt volledig geschilderd. Aanbestedingen zijn uitgegaan en de offertes dienen uiterlijk 6 september binnen te zijn. Ook heeft u waarschijnlijk al lang het bord van Daggenvoorde in de tuin van de pastorie zien staan. Tonny Daggenvoorde zal de bouw begeleiden. Hopelijk kunnen aan het eind van het jaar Hanneke en haar man intrek nemen in de Pastorie.

Vrijwilligersuitje
Zaterdag 22 september is het jaarlijkse uitje van de kerk. We krijgen een rondleiding bij klooster Sion, tegenwoordig Nieuw Sion, een plek voor ontmoeting, stilte en bezinning. Voor de kinderen is er ook iets georganiseerd in het naastgelegen bos.
Aansluitend is de jaarlijkse dorpsbarbecue bij de kerk. En wat zou het leuk zijn als velen uit het dorp komen mee barbecueën! De kosten voor de BBQ zijn 10 euro voor volwassenen en 2.50 voor kinderen.
Aanmelden voor de BBQ kan bij Thea Meijerink 06-12287556/0572-382898 of bij Mientje Bosman 06-44310156/0570551208

KERST!!!
En ja, we weten het, het klinkt nog heeeeeeeeeeeeeeel ver weg maar dit jaar is er ook weer het Kinderkerstfeest! En wel op maandag 24 december. Natuurlijk volgen de uitnodigingen nog maar noteer het alvast in de agenda!