Noaberhuus

Iedere Dinsdag om 9.30 uur gaan we met een groep van ongeveer 15 personen koffie drinken in de huiskamer. Lijkt het je gezellig om ook een keer langs (aan) te komen, twijfel dan niet en schuif gewoon aan. Je hoeft je niet op te geven en het verplicht je verder tot niets.

Elke eerste woensdag van de maand is er een spelletjesmiddag. We spelen een bord-of een kaartspel of rummikub. Er zijn verschillende spelletjes aanwezig. Je hoeft je hiervoor niet op te geven en er zijn verder geen onkosten aan verbonden. We beginnen om 14.00 uur en stoppen rond 16.00 uur.

In de gang van het Noaberhuus staan 3 boekenkasten. Je kunt daar boeken lenen zo vaak en zoveel je wil. En er zijn ook tijdschriften. Je hoeft hiervoor niets te noteren, en je mag ze zolang lenen als je wil, en je mag de boeken of tijdschriften eventueel houden. Ook staat er een kast met kinderboeken. Loop gerust eens binnen. Het noaberhuus is open op Dinsdag tot en met Vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur, en op Zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.

In November is er weer een bingo voor alle senioren van Okkenbroek en omgeving. We spelen bingo op een (bijna) geheel nieuwe wijze. Nieuwsgierig??? Ergens in Oktober volgt er een uitnodiging via de aanplakbiljetten en via Okkenbroek.net.

“Broer een leven lang boer”. Er is in het Noaberhuus een expositie van Broer Pekkeriet. Kom eens binnen om zijn prachtige schilderijen te bekijken.