More Music Orkest

De vakanties zijn voorbij, maar het More Music Orkest was al weer enthousiast begonnen. Maandagavond 27 augustus klonken de noten heel fris op een nieuwe oefenlocatie. Er moet ook wel gerepeteerd worden, omdat deze maanden weer van alles te gebeuren staat. Ook de lessen zijn alweer begonnen. Er zit muziek in!! Maar nooit teveel.

Zo zijn we nog altijd op zoek naar zangers of zangeressen die samen met Marleen de sterren van de hemel willen zingen en zo samen naar nog grotere muzikale hoogtes komen. Schroom dus niet en kom op maandagavond tussen 19:30-21:30 naar de Spil, daar repeteren we nu. Ook andere versterking is van harte welkom, gitaristen, basgitaristen, drum of toetsenist. Laat je uitdagen.

Even horen hoe ver we nu zijn? Op Zaterdag 14 september zijn we te horen bij het oogstfeest in De Bongerd van Lettele. Kom het ervaren en horen!

Op zaterdag 17 november treden we op in Lettele met ons jaarlijks concert, waarbij ook onze leerlingen laten horen wat ze inmiddels kunnen. Het wordt een bijzondere avond dus houd hem vrij.

Nog leuk om te noemen is dat ook dit half jaar op de basisscholen in Okkenbroek en Lettele weer muzieklessen gegeven worden via Muziek Netwerk Salland. Door het More Music Orkest zullen zij ook weer een eindconcertje geven. U hoort daar zeker nog over.

Natuurlijk halen we ook weer oud papier op. Voor de data en locaties kunt u op onze website kijken www.moremusicorkest.nl