Wij gaan Sulawesi helpen

     WIJ     GAAN       SULAWESI         HELPEN!!
wereldwijzer sulawesi    

Ik zit op basisschool ICBWereldWijzer in Okkenbroek en wij organiseren samen met de kerk van Okkenbroek, een actie om geld bij elkaar te krijgen om de mensen te helpen die getroffen zijn door een aardbeving in Sulawesi.
Op school hebben we gehoord en gezien van een van de juffen die daar op vakantie is geweest, en zelf een aardbeving heeft meegemaakt, hoe erg het is om een aardbeving mee te maken en wat er dan allemaal gebeurt.

Helpt u mee door bloembollen te kopen? Het geld dat we er mee verdienen, gaat naar GIRO 555. Die zorgt dat de mensen daar weer een dak boven hun hoofd hebben, schoon drinkwater, medicijnen en voldoende eten…..
Op de lijst mag u invullen wat u wilt kopen. De bollen worden dan tussen vrijdag 16 november en zaterdag 24 november gebracht en u kunt dan ook betalen.

Mocht u geen bollen willen kopen, maar wel willen meehelpen, dan mag u een vrije gift doen. Het bedrag mag u hieronder schrijven en het geld direct meegeven aan mij. Ik zorg dan dat het op school komt en dus naar GIRO 555.
Hoeveel we straks bij elkaar hebben gekregen, wordt bekend gemaakt in de viering van zondag 11 november, hier in Okkenbroek, maar ook op de site van Okkenbroek.net en op de site van onze school. ( www.wereldwijzerokkenbroek.nl)

Alvast heel erg bedankt !!!!