Nieuwe expositie


Komt u ook kijken naar de nieuwe expositie?

Ik zal me eerst even voorstellen: ik ben Judith Schnog uit Apeldoorn.
Met acht jaar kreeg ik mijn eerste foto-apparaat en vanaf dat moment heeft fotografie mij niet meer los gelaten.
Hoewel ik alles in de fotografie leuk vind, heb ik me wel meer en meer gericht op natuurfotografie, en dan met name dierenfotografie.
Naast fotograferen maak ik ook miniatuurberen van stof, welke ik zelf ontwerp en daarbij komt mijn fotografie mij heel goed van pas.
Mijn liefde voor beren heeft er ook toe geleid dat ik naar Canada en Alaska ben gereisd om deze dieren in de vrije natuur te mogen zien en fotograferen.
Bij mijn eerste reis naar Canada werden het de Amerikaanse zwarte beren, maar verloor ik mijn hart ook aan de prachtige landschappen en luchten daar.
Mijn tweede reis bracht me naar een ander deel van Canada: Churchill! Daar verzamelen de ijsberen zich voor de winter, wachtend tot het water van de Hudson Bay voldoende is bevroren, zodat ze het ijs op kunnen, op jacht naar zeehonden.
De derde en laatste reis die kant op bracht me naar Alaska en het eiland Katmai, waar je letterlijk tussen de bruine beren kunt lopen, uiteraard de nodige veiligheidsregels, die zowel voor de bescherming van mens als dier zijn, in acht nemend. Ook Alaska is indrukwekkend mooi!

Ik laat hier een klein deel van mijn foto’s uit die gebieden zien en hoop dat u er net zo veel van kunt genieten als ik heb gedaan, toen ik daar was.

Mijn foto’s zijn altijd gelimiteerd, geen oplage is groter dan 10 foto’s. De foto’s hier zijn allemaal de eerste keer afgedrukt. Op mijn website is nog meer te zien:
www.schnoggy.nl