kerk

Bouwnieuws Pastorie Okkenbroek

Het is voor Hanneke Overduin-Jansen, kerkelijk werker PG Bathmen-Okkenbroek, geen kleinigheid om iedere week zowel overdag als 's avonds meerdere keren vanuit Elst naar Bathmen-Okkenbroek heen en weer te reizen.

We zijn dan ook blij dat we merken dat er in Okkenbroek hard gewerkt wordt aan de verbouwing van de pastorie. Bij dit schrijven zijn alle buitenmuren en het dak aan de binnenzijde voorzien van een dikke laag isolatie, zodat Hanneke en haar man Theo er straks lekker warm bij zitten. Verder zal de badkamer totaal gerenoveerd en vergroot worden en zal in de keuken in plaats van gas straks op inductie(elektrisch) worden gekookt, tevens wordt de keuken voorzien van een afwasmachine.

Zoals u ziet wordt de Okkenbroekse pastorie weer een woning die geheel bij deze tijd past. We zitten nog steeds op planning en hopen dat begin maart Hanneke en Theo hun intrek kunnen nemen in de dan behoorlijk vernieuwde pastorie!

Ook de consistorie is onderhanden genomen, her is een nieuwe kast gemaakt, twee nieuwe opklapbare tafels, alles geverfd en nieuw behang op de muren. De vitrages zijn vervangen door rolgordijnen. Stoelen, nieuwe overgordijnen en vloerbedekking volgen nog. Via Vrienden van de kerk, is er van de Bazaarcommissie, hiervoor een bijdrage gekomen.