NOABERHUUS

Net als vorig jaar, hebben we ook dit jaar weer een rommelmarkt. Je kunt je eigen spullen verkopen. Dus ruim je zolder of kelder op, of verkoop het speelgoed waar de kinderen niet meer mee spelen. Want ons motto is zoals altijd "Voor de één is het zooi, voor de ander is het mooi". Misschien ben je wel een knutselaar en heb je leuke spullen te koop die je zelf hebt gemaakt, ook dan ben je van harte welkom. Geef even door als we een plaatsje voor je moeten reserveren. Stuur dan een mail naar betsie_leerkes@hotmail.com . De rommelmarkt is Zaterdag 23 Maart van          10 tot 12 uur

Op Woensdag 27 Februari en Donderdag 2 Mei is er weer een bingoavond voor de 40 plusser. We beginnen beide avonden om 19.30 uur met koffie / thee en om 20.00 uur gaan we bingo-en.  De onkosten zijn 2 euro per avond. Het opgaveformulier ligt t.z.t. in de huiskamer van het noaberhuus. 

Elke eerste Woensdag van de maand is er een spelletjesmiddag. Het is van 14 uur tot 16 uur, en je hoeft je hiervoor niet op te geven. Dus kom gezelllig eens langs (aan).