DEVENTER SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2019

Gisteren en vandaag (29 en 30 april 2019) was het "Leo Halle Schoolvoetbaltoernooi" in Colmschate.

De kinderen uit Okkenbroek deden dit jaar voor het eerst mee aan dit toernooi en hadden een geweldige vuurdoop: Er deden 3 groepen:

  • Gemengd team met kinderen uit groep 7 en 8
  • Jongens team met kinderen uit groep 5 en 6
  • Meisjes team met kinderen uit groep 4, 5 en 6

De teams hebben erg hun best gedaan en dat hebben ze geweten in Colmschate! De teams uit Okkenbroek wonnen bijna alle wedstrijden, dit resulteerde in een plek in de finale rondes voor alle teams uit Okkenbroek!! 

Het gemengde team is in deze finale ronde afgevallen; teveel doelpunten tegen, helaas.. maar toch heel erg TROTS!

Dames-team: (Wereldwijzer Okkenbroek 3, dames van groep 4, 5 en 6). De dametjes begonnen dinsdagochtend zeer gedreven en fanatiek waardoor ze de eerste wonnen met 3-1. Ook de 2e en 3e wedstrijd stonden ze hun "mannetje" en behaalden ze winst door met 4-1 en 5-1 te winnen! Doordat ze de 4e wedstrijd verloren, werd het nog even spannend of ze door mochten naar de halve finale. Ook die bereikten ze! Ondanks al hun inspanningen, fanatisme, en de enthousiaste supporters langs de lijn wisten ze helaas de wedstrijd niet te winnen waardoor ze op de 4e plek eindigden. Een TOPplek voor een stel TOP meiden! TROTS!

En het jongens team heeft alles gewonnen!! Een spannende laatste wedstrijd eindigde eerst met gelijkspel, daarna nog penalty's.. de spanning was op alle gezichten te zien!! De tegenstander liet 2 penalty's door, en Okkenbroek maar 1.. Dus: Kampioen van het "Leo Halle Schoolvoetbaltoernooi" (van hun afdeling). TROTS!

Daarna nog met alle kinderen op een platte wagen door Okkenbroek, met als afsluiting patat eten bij Nooit Gedacht!! Het was geweldig!

Op 15 mei mogen de jongens van groep 5 en 6 door naar de Regionale finales in Eerbeek, en mochten ze hier weer alles winnen, dan gaan ze door naar de Landelijke finales op 12 juni op KNVB Centrum in Zeist.

schoolvoetbal 1      schoolvoetbal 2      schoolvoetbal 3