• Home
  • Nieuws
  • De Okkenbroekse Revuegroep zoekt versterking!!!

De Okkenbroekse Revuegroep zoekt versterking!!!

Ieder jaar werkt een hele grote groep mensen er hard aan om een mooie revue neer te zetten tijdens het Okkenbroeks Feest. Met zoveel mogelijk “voor elk wat wils- voor jong en oud”.

Uitgangspunt is altijd dat de sfeer in de groep goed moet zijn (en dat is het ook) en dat de revue zo dicht mogelijk bij het publiek moet staan, met andere woorden: lokaal en niet te hoogdrempelig qua humor. Er is een kern van mensen die al jaren meewerken op alle gebieden en het klappen van de zweep behoorlijk kennen maar we zijn heel erg blij dat we de laatste jaren ook veel jongeren er bij hebben die zich inzetten om er een mooie avond van te maken! Toch kunnen we best nog wat versterking gebruiken op verschillende terreinen! Mocht je er iets voor voelen om een stukje te schrijven, zelf iets op het podium te willen doen in de vorm van toneelspel, zang of muziek maken: aarzel niet en meld je aan! Ook kunnen we mensen gebruiken die mee willen helpen om een mooi decor te maken of tijdens de uitvoering de rol van toneelmeester op zich willen nemen.

We werken mét elkaar in een heel gezellige en gemoedelijke sfeer en iedereen krijgt de kans om zijn/haar inbreng te hebben, alle ideeën worden meegenomen!

Wil je graag op jóuw manier meedoen aan het neerzetten van een leuke revue? Meld je dan aan per mail op: geekeinthof@hotmail.com