huiskamer noaberhuus

Iedere Dinsdagmorgen vanaf 9.30 uur is er gelegenheid om met een groepje Okkenbroekers samen koffie te drinken. Er zijn elke week best veel mensen maar "onze" tafel is nooit te klein, dus er kunnen altijd mensen bij ons aan komen schuiven. Je hoeft je niet aan  te melden, en je bent nergens aan verplicht.                                 Het is elke week weer een gezellige boel en rond half 11 gaat ieder weer huiswaarts. Dus heb je zin om zo af en toe een bakkie te drinken met wat dorpsgenoten kom dan eens binnen, en schuif aan. 

Sinds de bibliotheek weg is uit het noaberhuus hebben we in de gang een grote boekenkast staan met boeken voor jong en oud. Ook is er een heel assortiment aan groot-letter boeken.  Kom eens binnen en neem gerust wat boeken of tijdschriften mee. Elke dag wordt de krant bezorgd bij het noaberhuus, dus is het ook mogelijk om daar (met uitzondering van maandag) de krant te lezen. Het noaberhuus is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur, en op zaterdag van 8.30 uur tot 13.00 uur. 

Op woensdag 4 september en woensdag 2 oktober hebben we weer spelletjesmiddag. Er zijn oud Hollandse spellen of we kunnen een kaartje leggen of wat dobbelen. We beginnen om 14.00 uur en je hoeft je van te voren niet op te geven, en ongeveer 16.00 uur is het afgelopen. 

11 November is het weer Sint Maarten. Ook het noaberhuus heeft de deur weer openstaan, om ieder kind weer te voorzien van wat lekkers en een mooie kleurplaat. Deze kun je dan mooi inkleuren en daar krijg je dan ook nog weer wat lekkers voor terug wanneer je de kleurplaat inlevert. 

Zoals elk jaar is er dit ook jaar weer een Sinterklaasbingo. Dit keer is  het op Dinsdag 19 November. Vanaf 19.30 staat de koffie/thee klaar met speculaas. Sinterklaas zal proberen om ook nog even een poosje langs te komen, of hij zal wat Pieten sturen. Begin november zal er een opgaveformulier liggen in de huiskamer.