Corona Editie Okkenbroeks Feest

Inmiddels is iedereen op de hoogte, en we zagen het allemaal aankomen. Helaas geen Okkenbroeks Feest dit jaar in levende lijven. Om toch het feestgevoel te laten kriebelen in dat weekend zijn we als Feestcommissie om tafel gegaan om iets vervangends te organiseren, weliswaar Corona-proof, voor jong en oud.. En we kunnen zeggen, we hebben iets leuks!

  1. Met de ouderraad van de basisschool is er een leuke kinderochtend georganiseerd met een Vossenjacht door het dorp.. misschien lopen er wel echte vossen rond. Help jij ze mee zoeken? Opgeven bij Ellen Wunderink.
  2. Betsie en Annette maken de ouderen enthousiast voor een middagje ouderwets Bingoën inclusief mooie prijzen en een hapje en een drankje. Vanaf 14.00 uur staat er een kop koffie klaar en om 14.30 trappen we de Bingo af met de eerste ronde.
  3. In de avond lopen Jolanda en Marloes warm voor het presenteren van de Okkenbroeks Feest Dorps Pubquiz. Gewoon vanaf je loungeset of keukentafel en met lekkere hapjes. Heb je die avond hulp nodig bij het inloggen, of wil je je alvast aanmelden, stuur gewoon even een appje naar de Feestcommissie 0644485819

Houd zaterdag 4 juli vrij in je agenda en volg ons via de site en social media!

Gegroet, de Feestcommissie

Tom Oortwijn, Luuk Teeselink, Ina Stam, Thomas Steegink, Luke van der Kolk, Siebren Zwijnenberg, Bart Fiere, Marloes Haverkamp, Linda Schreijer, Suzanne Spikker en Esther Graaskamp