• Home
  • Nieuws
  • Corona editie Okkenbroeks Feest was geslaagd!

Corona editie Okkenbroeks Feest was geslaagd!

' Okkenbroeks Feest Corona-Proof ' 

Ondertussen is de Corona-ediitie van het Okkenbroeks Feest achter de rug en wat hebben we een geslaagde dag gehad.

Er was een grote deelname aan de Vossenjacht, er deden wel 73 kids mee! In het dorp stonden 15 vossen verdekt opgesteld waarvan 1 echte vos, heel goed vermomd!
Bij iedere vos was een letter te verdienen om een woord mee te maken. Alle groepen hebben gewonnen, want iedereen heeft de letters kunnen verzamelen tot het woord: Zomervakantie 2020. Tot slot werd er geen stoelendans gehouden, maar een coronaproof hoepeldans. De winnaars waren Suus, Koen en Bloeme. 

In de middag werd er een bingo gehouden voor de ouderen uit het dorp. Het cafe zat vol en iedereen hing aan de lippen van Betsie en Annette. De strijd om schoonmaakmiddel en een pak koffie was groot. Na afloop werd er gezamenlijk patat gegeten om de middag goed en samen af te sluiten. 

Dit keer digitaal en online, een pubquiz. Er waren ruim 25 teams die meededen uit Okkenbroek, Bathmen en Heeten. Jolanda en Marloes werden aan de praat gehouden met een lekker koud coronaatje.
De 1e prijs werd gewonnen door team Hepi44: Rob, Finy, Henk, Hanny, Hans, Anny, Ria en John. De 2e prijs werd gewonnen door Team Import en de 3e prijs door Bie Mekaare. Het winnende team sleepte een cadeaubon voor het Pannenkoekhuis binnen. Alle prijzen zijn persoonlijk dezelfde avond nog rondgebracht door Jolanda en Marloes en iedereen was razend enthousiast over deze corona editie van het Okkenbroeks Feest 2020.

We hopen volgend jaar weer op een groot feest, in gezonde levende lijven!

Gegroet, de Feestcommissie

Tom Oortwijn, Luuk Teeselink, Ina Stam, Thomas Steegink, Siebren Zwijnenberg, Bart Fiere, Marloes Haverkamp, Linda Schreijer, Suzanne Spikker en Esther Graaskamp