• Home
  • Nieuws
  • Kerstwandeling Okkenbroek: geen kerstfeest?!?

Kerstwandeling Okkenbroek: geen kerstfeest?!?

Van harte welkom bij de digitale kerstwandeling van Okkenbroek. Hieronder kan je de filmpjes bekijken.

Klik hier om naar de qr-codes en links van de filmpjes te gaan

Ik hoop dat je genoten hebt van deze digitale kerstwandeling. Samen met Hans kwam ik op het idee om het kerstverhaal over de persconferentie te schrijven. Hans bedankt! Erg leuk dat Frans en Marietje het verhaal een extra Okkenbroeks tintje wilden geven, jullie ook bedankt! Harry bedankt dat bij jou de garagedeur wel open stond .

Ina en Gerdien, bedankt voor de prachtige uitnodiging, de heldere verlichte route (beschrijving) en jullie ondersteuning.

Vanuit de kerk de ondersteuning van Gert Wijnstok, echt bijzonder om je beter te leren kennen. Heb je levensvragen of behoefte aan een gesprek over zingeving of de bijbel dan ben je bij hem aan het goede adres. Meer informatie op www.kerkbathmenokkenbroek.nl

Voor de muzikale ondersteuning bedank ik mijn pianolerares Jeanine van der Linde. Zonder haar had Mark de juiste akkoorden niet kunnen aanslaan en ik een toontje lager gefloten.

De juffen van de Wereldwijzer bedankt voor jullie meedenken en tijd.

Daarnaast willen we in het bijzonder meester Dick bedanken voor het filmen en monteren van al deze filmpjes. Daar zijn heel wat uurtjes in gaan zitten en wat is het resultaat mooi geworden. Dank je wel Dick!

Omdat ik geloof dat het kerstfeest niet alleen van toen is, maar ook nu nog steeds levensveranderend is, ben ik van plan om in het voorjaar (als het weer mogelijk is) een Alpha cursus te organiseren, samen met Pearl. Kijk op www.alpha-cursus.nl. Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan met een van ons contact op.

Ik wens jullie een prachtig kerstfeest toe. Vooral dankzij alle enthousiaste kinderen die hebben meegewerkt, moet dat zeker lukken.

Groet van Marie Elise