• Home
  • Nieuws
  • Fiets 'De 200 van Okkenbroek' en steun BlueRibbon.nl

Fiets 'De 200 van Okkenbroek' en steun BlueRibbon.nl

De 200 van OkkenbroekVoor wielerliefhebbers is zondag 3 september 2017 DE datum om in de agenda te zetten. Die dag zal onder leiding van Bert Stam in groepsverband de derde editie van 'De 200 van Okkenbroek' worden gereden. Is 200 km, start 07:00 uur, te veel van het goede of te vroeg? Geen probleem. Er worden drie lussen van ongeveer 67,5 kilometer afgelegd. Net als vorig jaar is de start en finish van iedere lus bij Café en Terras à la Monique zodat u aan- en af kunt haken wanneer u maar wilt. Henk Sepers zal deelnemen en BlueRibbon.nl onder de aandacht brengen en daar een inzamelingsactie voor dit goede doel aan verbinden. Geef met hem prostaatkanker het nakijken! Deelname aan 'De 200 van Okkenbroek' is gratis. Doneren vrijblijvend. Doneren kan via DEZE link. 

Houd deze site in de gaten voor meer informatie over de route en start- finishtijden bij Café en Terras à la Monique aan de Oerdijk 141 in Okkenbroek.

Inmiddels is lus I bekend. Deze gaat vanuit Okkenbroek via Dijkerhoek, Laren, Stökkum, Rijssenseberg, Holterberg terug naar Okkenbroek.

Hoe verliep de 2016 editie? Lees verder >>