Fanfare Beatrix Lettele - Okkenbroek

Fanfare Beatrix is de officiële naam en volgens de oprichting statuten van 20 september 1978 heeft zij haar zetel in Lettele-Okkenbroek.

Het doel is het beoefenen en het bevorderen van de muziekkunst in amateur-verband. Fanfare Beatrix is dan ook een echte amateur vereniging. Alle gelden die via subsidies inzamelacties (oud papier/ijzer en geranium actie) en contributie binnen komen, komen allemaal ten goede van dit uitgangspunt. Bekend is dat onze fanfare een goed tot zeer goed instrumentarium tot haar beschikking heeft. En daar zijn we best trots op. Hoewel we niet op het hoogste niveau kunnen en willen acteren, willen we toch zo professioneel mogelijk ons op allerlei manieren presenteren. De Fanfare Beatrix is lid van de KNMF. De Koninklijke Nederlandse Muziek Federatie. Daarnaast onderhouden we nauwe contacten met fanfares en harmonieën in onze omgeving. Verder wordt aangemoedigd om in kleine groepje te gaan spelen of mee te spelen in andere orkesten of muziek ensembles. En we helpen Pater Jan Brinkhof in Lima -Peru, elke jaar om zijn wensen te kunnen verwezenlijken.

We spelen vooral moderne muziek uit een groot repertoire. Daarnaast spelen we soms marsmuziek en soms lopen we bij dorpsfeesten e.d. voorop, zoals dat hoort! logofanfare gif 1We spelen dus uit een groot modern muziek repertoire, vooral omdat we de komende jaren hopen dat jeugdleden en de 35 plusser zich daardoor massaal zullen aanmelden.

Kom gerust eens kijken op onze oefenavond op maandag in Café Spikker, onder leiding van onze dirigent Bert Sleumer. En je zult ontdekken dat zelf muziek maken nog vele malen mooier is dan naar muziek luisteren.

 

Contact

  • Bestuur Fanfare Beatrix Lettele-Okkenbroek
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.