Het hele dorp plezier van het buurtplein, da's pas fijn!

Het gaat gebeuren!! We gaan starten met het Buurtplein!

Al een heel aantal jaren zijn we achter de schermen druk geweest met het realiseren van een nieuw plein. Daar zijn al heel wat uurtjes in gaan zitten. Overleg met de kinderen, jongeren en andere dorpsbewoners over wat de wensen zijn maar ook hoe we het voor het hele dorp aantrekkelijk kunnen maken. En dat is gelukt!! We hebben tot onze blijdschap de aanvraag bij  Leader van de provincie Overijssel toegekend gekregen, een geweldig bedrag waarmee we het laatste stuk van de financiering rond hebben.

Het nieuwe plein heeft veel mogelijkheden voor jong en oud. Er komt een Koersbalveld, jeu de boules, volleybalveld, klimmuur en diverse nieuwe uitdagende en aantrekkelijke toestellen. Maar niet te vergeten ook de ontdektuin met veel struiken en planten voor insekten en diertjes...maar ook natuurlijke verstopplekjes. En een waterpomp die ook weer is aangesloten op de hemelwaterafvoer.

Dit betekent dat we gaan starten!  En wel op de zaterdagen  21 en 28  maart en 4 april. Wat we zelf kunnen doen gaan we ook zelf doen. En daarom zou het heel fijn zijn als er vrijwilligers zijn die ons hierbij willen helpen; dus draagt u / je het plein een warm hart toe kom gezellig helpen, voor koek en zopie wordt gezorgd! En wat is er nu mooier om met elkaar voor elkaar te werken. Het hele dorp plezier van het buurtplein, da's pas fijn!

Alle helpende handen zijn welkom, meld je aan bij jolanda.hoornenborg@gmail.com

Rust en ruimte voor mens en natuur.


Beeldmateriaal:
Jan Venekamp
Loes ten Anscher

Mis je iets op deze website of wil je iets doorgeven, stuur dan een email:
Klik hier en stuur de redactie een e-mail.

Ontwerp & Ontwikkeling: Blinck Media & Webdesign Buro

Copyright © 2021 Okkenbroek.net. Alle rechten voorbehouden.