Nieuws

Voortgang Ontwikkeling Landschap Okkenbroek Lettele

Voortgang Ontwikkeling Landschap Okkenbroek Lettele

Graag willen wij je weer op de hoogte brengen van de voortgang van ons landschapsproject. Hopelijk heb je het mooie interview met onze voorzitter Elleke Brinkman in De Letter gelezen. Ook is in De Letter te zien dat er meerdere mensen in Okkenbroek en Lettele bezig zijn met landschapsontwikkeling en biodiversiteit.

Een jaar geleden is onze website gelanceerd. We hebben de website nu uitgebreid met alle artikelen die in de media zijn verschenen. Ook zijn onze jaarverslagen 2019 en 2020 daar te vinden.

Alle negen deelnemers van fase 1 hebben in 2020 de aanleg/herstelwerkzaamheden uitgevoerd. De bijbehorende vergoedingen hebben we in 2020 uitgekeerd. Ook zijn de onderhoudsvergoedingen voor het jaar 2020 uitbetaald.

Inmiddels is Landschap Overijssel in opdracht van Stichting Kostbaar Salland bezig met de inventarisatie van de wensen van de deelnemers van fase 2 (13 potentiële deelnemers). Zij hoopt in augustus 2021 de werkplannen klaar te hebben, zodat we in september/oktober 2021 de contracten met de deelnemers kunnen tekenen. In de winter van 2021/2022 kunnen dan de aanleg/herstelwerkzaamheden bij de deelnemers fase 2 worden uitgevoerd.

Fase 3 (11 potentiële deelnemers) is door corona en doordat de financiën nog niet rond zijn uitgesteld.

Wil je meer weten of misschien wel een bijdrage leveren om onze leefomgeving nog aantrekkelijker te maken, kijk dan op onze website:  lettele.nl/ol2-stichting

Stichting Ontwikkeling Landschap Okkenbroek Lettele (OL2)

Rust en ruimte voor mens en natuur.


Beeldmateriaal:
Jan Venekamp
Loes ten Anscher

Mis je iets op deze website of wil je iets doorgeven, stuur dan een email:
Klik hier en stuur de redactie een e-mail.

Ontwerp & Ontwikkeling: Blinck Media & Webdesign Buro

Copyright © 2021 Okkenbroek.net. Alle rechten voorbehouden.