vereniging clubHieronder staat informatie over Okkenbroekse verenigingen, stichtingen en clubs (niet alle verenigingen en clubs).

Om een vereniging toe te voegen, te bewerken of te verwijderen is per vereniging of club 1 persoon aangewezen die deze pagina kan bewerken. Als jij degene bent die mag bewerken (de personen zijn dezelfde als de vorige versie van okkenbroek.net), dan komt er onderaan die pagina een link met” Bewerk. Klik hierop en de rest volgt vanzelf.

Als jij degene bent die deze pagina graag wílt beheren, stuur dan een e-mail naar de webmaster.


 

De Damessoos bestaat uit zo'n 50 dames uit Okkenbroek en omstreken met een brede interesse! Wij organiseren elke 2 maand op de vrijdagavond een leuke informatieve of creatieve avond waarbij je altijd wel wat opsteekt. En daarna gezellig na-borrelen!

IJsbaan “DE BOSBAAN”  Okkenbroek
Onze IJsbaan “De Bosbaan” is een 400m baan gelegen in een mooi stukje natuur te Okkenbroek.

Naast de 400m baan is er nog een krabbelbaan voor de jeugd.


Dit jaar vind het feest plaats op 7, 8 en 9 juli, zoals altijd in de Feestweide aan de Oerdijk.

Het tot stand brengen van het Dorps Ontwikkelings Plan (DOP) in Okkenbroek is van start gegaan. Allereerst door de vorming van een kernteam, een soort regiegroep en tevens denktank.

De EHBO Vereniging Lettele / Okkenbroek leidt mensen op tot gediplomeerd EHBO'er en verzorgt ook de herhalingslessen.


Bij de vereniging kunnen aanvragen voor EHBO'ers bij evenementen in Lettele en Okkenbroek worden ingediend.

Van september t/m april is er op iedere eerste maandag van de maand een herhalingsles bij De Koerkamp in Lettele van 19.30 - 21.30 uur o.l.v. een instructeur.

Er worden ook trainingen gegeven in het bedienen van een AED. Hiervoor worden opleidingen verzorgd en jaarlijks een herhalingsles.

 

Adres

  • Straat: p/a Wichinksweg 8
  • Postcode: 7434 RW Lettele

Contact

Sinds 5 juni 2017 is onze naam More Music Orkest. Voorheen was het Fanfare Beatrix, maar statutair is het nog altijd de officiële naam en volgens de oprichting statuten van 20 september 1978 heeft zij haar zetel in Lettele-Okkenbroek. 

Plaatselijk Belang Okkenbroek en omgeving (PB) werd in 1936 opgericht (heroprichting in 1946) met als doelstelling: “ het bevorderen van de belangen van de mensen wonende te Okkenbroek en omgeving en het in stand houden van de leefbaarheid van deze gemeenschap”.

Het doel van DSPC is om het schoolplein levendig te houden, en het eventueel leveren van extra financiële middelen voor aanschaf van een luxer/groter speeltoestel (bijv. speelhuisje 2012)of tot aanschaf van nieuwe speeltoestellen.

Het doel van de Vereniging is het beheren en exploiteren van de begraafplaats, gelegen aan de Okkenbroekerveldweg te Okkenbroek, en alles wat daarmee direct of indirect verband houdt.