Nieuws

Informatie over de nieuwbouw in Okkenbroek

Het lijkt er nu op dat er, na al die jaren van wachten en plannen, schot zit in de nieuwbouwplannen. Op de informatieavond van 24 september jl alleen voor mogelijk belangstellende kopers (waar in totaal 9 geïnteresseerden op af kwamen) kon de projectontwikkelaar Haase al een mooie impressie laten zien van de te bouwen woningen.

nieuwbouw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op die avond was ook de gemeente Deventer aanwezig om informatie te geven over het traject van bestemmingsplan en bouwvergunningen en kon de architect toelichting geven over de bouwopzet van de verschillende woningen.
Het tweede deel van de avond was bestemd voor de omwonenden die allen persoonlijk waren uitgenodigd. Er ontstond met de aanwezigen een goed gesprek met als resultaat een kleine aanpassing die het geheel beter maakte.

Het bestemmingsplan heeft van donderdag 17 september 2020 tot en met woensdag 28 oktober 2020 ter inzage gelegen in het stadhuis en het goede nieuws is dat er geen zienswijzen zijn ingediend waardoor het bestemmingsplan in de laatste raadsvergadering van het jaar is goedgekeurd door de gemeenteraad.

Op de informatieavond waren de prijzen van de huizen nog niet bekend maar inmiddels hebben alle aanwezigen en alle geïnteresseerden die bij de makelaar bekend zijn daar een overzicht van ontvangen.
Natuurlijk zijn er nog een aantal stappen te zetten voordat er daadwerkelijk kan worden gebouwd. Er moeten vergunningen worden aangevraagd en de bouw moet ook worden voorbereid. En een van de voorwaarden voor de start ervan is dat 6 van de 8 woningen zijn verkocht. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met makelaar Bulsink in Holten.

Rust en ruimte voor mens en natuur.


Beeldmateriaal:
Jan Venekamp
Loes ten Anscher

Mis je iets op deze website of wil je iets doorgeven, stuur dan een email:
Klik hier en stuur de redactie een e-mail.

Ontwerp & Ontwikkeling: Blinck Media & Webdesign Buro

Copyright © 2021 Okkenbroek.net. Alle rechten voorbehouden.