Skip to main content

Nieuws

BELANGSTELLING VOOR EEN WONING IN OKKENBROEK?

BELANGSTELLING VOOR EEN WONING IN OKKENBROEK?
DEEL DAN UW WENSEN

Momenteel is de nieuwbouw van woningen aan ‘t Hoge Veld in voorbereiding door de gemeente Deventer. Afstemming hierover vindt plaats met het Plaatselijk Belang Okkenbroek.


Het type woningen dat gebouwd zal gaan worden, wordt niet door de gemeente vastgesteld, maar is afhankelijk van de behoefte. De woningen worden in een samenwerkingsvorm ontwikkeld, het zogenaamde ‘Collectief Particulier Opdrachtgeverschap’ (CPO). In deze vorm hebben toekomstige bewoners zelf invloed op de ontwikkeling van de woningen, zonder tussenkomst van een projectontwikkelaar.


De werkgroep ‘Wonen’ van het Plaatselijk Belang wil belangstellenden hiervoor graag met elkaar in contact brengen en gezamenlijk de wensen met de gemeente bespreken.


Bent u geïnteresseerd, stuur dan een e-mail aan Frieda Volkerink: mo_volkerink@hotmail.com met vermelding van:
• uw naam
• het type woning dat u wenst (vrijstaand, twee-onder-één kap, rij, of anders)
• huur of koop
• gewenste termijn

Heeft u nu nog geen belangstelling, maar mogelijk in de toekomst wel, wilt u dan ook bovenstaande gegevens mailen aan hetzelfde e-mailadres?
Het Plaatselijk Belang wil zich sterk maken voor woningbouw en dus voor de leefbaarheid van ons dorp. Daarom is het belangrijk dat de behoefte aan woningen bekend is.

Bestuur
Plaatselijk Belang Okkenbroek e.o.