Nieuws

Muziek gaat altijd door!

Muziek gaat altijd door!
mmo logo webDoor corona is samen repeteren en muziek maken ineens niet meer vanzelfsprekend. Evengoed blijft het samen muziek maken voorop staan en vinden we nog steeds veel voldoening in het samenspel." Ook bij het More Music Orkest wordt een groot beroep gedaan op eenieders verantwoordelijkheid: als je zelf klachten hebt of iemand in je huishouden blijf je thuis. Het bestuur voelt zich verantwoordelijk voor het naleven van de maatregelen en iedereen houdt zich eraan. Dat geeft een fijn gevoel. Maar, samen muziek maken terwijl je anderhalve meter van elkaar vandaan zit: het klinkt toch nét even anders en speelt ook nogal onwennig.

Optredens
Ons laatste publieke optreden was tijdens de 35ste editie van het Deventer Open Podium, alweer bijna 2 jaar geleden, op 1 maart 2020 in de Deventer Schouwburg. Veel te lang geleden. Toen kwam Covid 19 net op het moment dat we bij More Music begonnen waren met het samenstellen van een jeugdband. Een jonge, swingende band, die talent, kwaliteit en jeugdig enthousiasme uitstraalt en aantrekkelijke, herkenbare (film- en pop) muziek gaat spelen. Maar in augustus afgelopen jaar mochten we weer samen repeteren en hebben we met de jeugdband het nummer “Walking on Sunshine” ingestudeerd. En het eerste concert lonkte aan de horizon; op 14 november zouden ze zich presenteren aan het publiek tijdens een optreden op ons najaarsconcert in de feesttent van de Stichting Evenementen Commissie Lettele.

En ja hoor, op het laatste moment moesten we dat concert ook annuleren.

Jeugdband
Maar … in de zomer van 2021 hebben we niet stil gezeten. Met de geweldige ondersteuning van het muzieknetwerk Salland waren we in staat een promotiefilmpje voor onze vereniging te maken met de focus op de jeugd. Bekijk het filmpje op https://youtu.be/RJPobOXatI4 , ons eigen YouTube kanaal.

moremusic jeugd

In de nabije toekomst gaan we nog veel meer inspirerende muziek van de jeugd en het reguliere orkest op dat kanaal zetten.
“More Music” muzikanten gezocht
Het YouTube filmpje is vooral bedoeld voor het werven van meer jeugdleden maar ook meer ervaren muzikanten zijn van harte welkom. Waar we vooral naar op zoek zijn?

Gitaristen (zowel slag als bas), slagwerk, toetsen en zang. Bent u een gitarist op zoek naar een orkest of zanger/zangeres met behoefte aan muzikale begeleiding, laat het ons weten. Of speelt u niet onverdienstelijk piano of drums, kom even (virtueel) langs dan bekijken we samen hoe we muzikaal tot de beste oplossing komen. Bij het More Music Orkest is altijd plek anders hadden we destijds wel een andere naam gekozen.

Verder willen we ook nog graag saxofonisten aan het orkest toevoegen. Er is behoefte aan alt- en sopraan saxofonisten. Speel je nog geen saxofoon maar wil je dat graag leren, laat het ons weten!

Activiteiten agenda 2022
(zie ook https://www.moremusicorkest.nl/agenda )
• Oud papier Lettele en Okkenbroek – Elke 4e zaterdag van de maand.
o 22 jan, 26 feb, 26 maart
o 23 april, 28 mei, 25 juni
o 23 juli, 27 aug, 24 sept
o 22 okt, 26 nov, 24 dec
• Uiteraard gaan we onze Jeugdband zo snel mogelijk aan u voorstellen. Zodra er een datum bekend is publiceren we deze op onze website en Facebook pagina.
• Week van 2 mei: onze traditionele Geranium actie.
• Pater Jan Brinkhof concert in Lettele op zondag 5 juni.
• En – alvast noteren in uw agenda – zaterdag 5 november - Najaarsconcert in Okkenbroek.

Voor meer informatie,
Willem Poterman – 06 1203 5376

 

Rust en ruimte voor mens en natuur.


Beeldmateriaal:
Jan Venekamp
Loes ten Anscher

Mis je iets op deze website of wil je iets doorgeven, stuur dan een email:
Klik hier en stuur de redactie een e-mail.

Ontwerp & Ontwikkeling: Blinck Media & Webdesign Buro

Copyright © 2021 Okkenbroek.net. Alle rechten voorbehouden.