Nieuws

Ons Centrum nieuwe stijl

Okkenbroek leeft! Hartverwarmend zijn de positieve reacties en betrokkenheid die we krijgen op onze oproep voor vrijwilligers voor Ons Centrum. Dit laat zien waar Okkenbroek sterk in is!

Vanaf maandag 28 maart zijn we er voor de verenigingen en draait Ons Centrum op vrijwilligers. We starten met de volgende werkwijze; Van maandag tot en met donderdag zijn we open van 19.30-23.30 uur. We werken met munten en betalen kan alleen met pin. Vanaf 11 april werken we volgens het rooster. Tot die tijd is de invulling geregeld. In het weekend is het volgens opgave. Ook het terras is voorlopig gesloten. Het bestuur gaat de komende tijd bezig met de invulling voor het weekend. Nadere informatie hierover volgt.

Met deze nieuwe werkwijze willen we op een eenvoudige manier beginnen, waarbij we toch alle verenigingen in het dorp goed kunnen bedienen. Niet alles zal direct vlekkeloos verlopen, we hopen op jullie begrip en medewerking. Bij vragen neem gerust contact op. Om deze nieuwe start te vieren willen we beginnen met een mooi feestje! Vrijdag 1 april, om 21 uur vieren we de opening van Ons Centrum in deze nieuwe stijl. Komt allen! Als bestuur bieden we iedereen 2 consumpties aan!

Mocht je ook nog vrijwilliger willen worden, heel graag! Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Geef je op!

Rust en ruimte voor mens en natuur.


Beeldmateriaal:
Jan Venekamp
Loes ten Anscher

Mis je iets op deze website of wil je iets doorgeven, stuur dan een email:
Klik hier en stuur de redactie een e-mail.

Ontwerp & Ontwikkeling: Blinck Media & Webdesign Buro

Copyright © 2021 Okkenbroek.net. Alle rechten voorbehouden.