Nieuws

Dorpshuis Ons Centrum is op zoek naar JOU!

Op dit moment is Ons Centrum in de weekeinden alleen open als er een speciale (besloten) activiteit plaatsvindt. Zoals gezamenlijk naar een Formule 1-wedstrijd kijken.

Als bestuur willen we Ons Centrum graag nog beter en nog breder kunnen benutten. We willen heel graag, zeker in de zomerperiode, Ons Centrum en vooral het terras langs de Oerdijk op alle zondagen tussen 14.00 en 19.00 uur open stellen. Zowel voor alle Okkenbroekers als voor de vele fietsers, wandelaars en andere “passanten”, die hier langs komen.

 Om dat mogelijk te maken zoeken we vrijwilligers, die het leuk vinden om een keer (of een paar keer) op zo’n zondagmiddag in duo’s bardienst te draaien. Een leuke, laagdrempelige en gezellige manier om op het terras of in het café veel mensen te zien en te spreken. En je levert ook nog eens een bijdrage aan de levendigheid en de vitaliteit van ons mooie dorp.

Kortom: meld je aan en doe mee! Aanmelden kan door een berichtje met je naam en telefoonnummer te sturen naar: dorpshuis@okkenbroek.net.

Rust en ruimte voor mens en natuur.


Beeldmateriaal:
Jan Venekamp
Loes ten Anscher

Mis je iets op deze website of wil je iets doorgeven, stuur dan een email:
Klik hier en stuur de redactie een e-mail.

Ontwerp & Ontwikkeling: Blinck Media & Webdesign Buro

Copyright © 2021 Okkenbroek.net. Alle rechten voorbehouden.