Nieuws

Nieuws van More Music Orkest

Najaarsconcert More Music Orkest
Datum: 5 november
tijd: 20:00 uur
waar: nog niet bekend, (nader te bepalen)
laatste najaarsconcert was op 16 november 2019 in Okkenbroek. Met veel publiek en mooie muziek maar VEEL te lang geleden. Uiteraard hebben we niet stil gezeten en zijn helemaal klaar voor ons eerste “post-corona” najaarsconcert. We zijn er weer en we laten op 5 november graag horen welke fantastische muziek we de afgelopen 2 jaren hebben ingestudeerd!
Najaarsconcert met Jeugdband
Tijdens het Pater Jan Brinkhof-concert op 5 juni jl. trad onze jeugdband voor de eerste keer op de voorgrond. Een jonge, swingende jeugdband, die talent, kwaliteit en jeugdig enthousiasme uitstraalt en aantrekkelijke, herkenbare film- en popmuziek wil spelen. Tijdens dit najaarsconcert zullen zij voor u meerdere nummers ten gehore brengen.
Veel nieuwe muziek
Het More Music Orkest brengt die avond zoals u van ons gewend bent vele bekende nummers en we zullen er alles aan doen om u die avond weg te laten dromen op prachtige herkenbare klanken van het orkest en onze zangeres Marleen Rodijk.
Tijdens dit concert maakt u kennis met de nieuwste nummers uit ons toch al niet geringe repertoire, waaronder o.a. “A Night Like This”, een heel mooi arrangement van één van de grootste hits van de Nederlandse zangeres Caro Emerald. De inspiratie voor dit arrangement werd volgens Caro geput uit de kaartscène in de bekende James Bond-film Casino Royale. We spelen tijdens dit concert meer bekende nummers van deze befaamde zangeres.
Verder brengen we “I Will Survive” ten gehore zoals destijds gezongen door Gloria Gaynor. Zij was zangeres bij de Soul Satisfiers, een bekende Amerikaanse jazz/pop-band uit de jaren 60. In 1994 kreeg de Hermes House Band landelijke bekendheid met een eigen bewerking van “I Will Survive”. Ze stonden hiermee zeventien weken in de hoogste regionen van de Nederlandse Top 40.
De gemeenschappelijke noemer van de muziek tijdens dit concert is dat de muziek voor iedereen heel toegankelijk is. We bieden u op 5 november een weergaloos muzikaal avontuur, zowel instrumentaal als vocaal, zodat u aan het eind van het concert zult zeggen: Jazeker, More Music is er weer, en hoe!
More Music zoekt zangeres
Marleen Rodijk, sinds 2017 onze zangeres, studeert aan het conservatorium in Zwolle Jazz & Pop met als hoofdvak zang en hoopt in de zomer van 2023 af te studeren. Daarna wil ze starten met een professionele zangcarrière met uiteraard optredens in het land en het geven van zanglessen. Verder heeft ze als jonge professional uiteraard tijd nodig om zichzelf te ontdekken en muzikaal verder te ontwikkelen. Daardoor is het voor haar niet mogelijk om ook onze wekelijkse repetitie-avonden te blijven bezoeken en zijn wij op zoek naar een nieuwe zangeres.Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het emailadres info@moremusicorkest.nl
Kerstconcert 2022
Noteer ook vast vrijdag 9 december in uw agenda. Die avond kunt u luisteren naar prachtige kerstmuziek tijdens ons kerstconcert in de Sint Nicolaaskerk in Lettele.
Voor meer informatie: Willem Poterman – perscontact en jeugdcommissie - 06 1203 5376

Rust en ruimte voor mens en natuur.


Beeldmateriaal:
Jan Venekamp
Loes ten Anscher

Mis je iets op deze website of wil je iets doorgeven, stuur dan een email:
Klik hier en stuur de redactie een e-mail.

Ontwerp & Ontwikkeling: Blinck Media & Webdesign Buro

Copyright © 2021 Okkenbroek.net. Alle rechten voorbehouden.