Skip to main content

Nieuws

100 jarig bestaan Okkenbroekse school!

Volgend jaar, op zaterdag 14 oktober, wordt het 100 jarig bestaan van de Okkenbroekse school gevierd. En dat moet natuurlijk een prachtig jubileum worden! Wij (Willy Bieleman en Geeke in’t Hof) zijn niet de initiatiefnemers maar we zijn wél gevraagd om invulling aan dit gebeuren te geven. Uit ervaring met 25 jaar geleden weten wij dat daar heel veel werk qua voorbereiding bij komt kijken!
Natuurlijk willen we een steentje bijdragen maar daarnaast willen we werkgroepen samenstellen om wat efficiënter te kunnen werken en eindeloos vergaderen te voorkomen want iedereen heeft nog wel meer te doen!
Daarom zoeken wij mensen die mee willen helpen op verschillende terreinen: meedenken over de organisatie van die dag en meehelpen op de dag zelf; nazoeken en verwerking van adressen voor de uitnodigingen; voorbereiden en inrichten van foto-expositie; verzorging subsidieaanvragen; beheer financiën.
Dus hierbij een dringende oproep: meld je aan om er een mooi feest van te kunnen maken voor oud-leerlingen, onderwijzers, enz.
Aanmelden kan per mail: honderdjaarschoolokkenbroek@gmail.com