Skip to main content

Nieuws

Voor Elkaar Teams

Soms kom je er zelf even niet uit, soms zit het even tegen of soms heb je een heel goed idee, maar kom je er niet verder mee. En soms heb je gewoon even behoefte aan een praatje. Voor al die momenten heeft het Voor Elkaar – team een “Meedenkmoment” in het leven geroepen. Tijdens deze momenten kunt u zonder afspraak langs komen in het Noaberhuus en sluiten wij aan bij de koffieochtend. En uiteraard zitten wij voor u klaar. U kunt hier ook in rust en één op één met een medewerker van ons in gesprek.
We zijn er elke 2e dinsdag van de maand van 10.00 uur tot 11.00 uur.
Kunt u niet op deze momenten? Geen probleem. Want ook buiten het “Meedenkmoment” zijn wij voor u beschikbaar. Op www.voorelkaarteamsdeventer.nl/contact kunt u zien wie er in uw Voor Elkaar – team zitten en wat de contactgegevens zijn.
Het Voor Elkaar – team kunt u kennen als het voormalig Sociaal Team. Sinds 2021 zijn zij verder gegaan onder de naam Voor Elkaar Teams Deventer. In het Voor Elkaar – team zitten medewerkers van MEE Samen, De Kern, Raster en Solis. Met de brede kennis die er in de teams aanwezig is staan zij klaar voor alle inwoners van de gemeente Deventer. Wilt u meer weten over het Voor Elkaar – team? Kijk dan op www.voorelkaarteamsdeventer.nl

Afbeelding bij persbericht Meedenkmoment - 1