Verenigingen

More Music Orkest Lettele - Okkenbroek

Sinds 5 juni 2017 is onze naam More Music Orkest. Voorheen was het Fanfare Beatrix, maar statutair is het nog altijd de officiële naam en volgens de oprichting statuten van 20 september 1978 heeft zij haar zetel in Lettele-Okkenbroek. 

Het doel is het beoefenen en het bevorderen van de muziekkunst in amateur-verband. More Music Orkest is dan ook een echte amateur vereniging. Alle gelden die via subsidies inzamelacties (oud papier/ijzer en geranium actie) en contributie binnen komen, komen allemaal ten goede van dit uitgangspunt. Bekend is dat onze muziekvereniging een goed tot zeer goed instrumentarium tot haar beschikking heeft en daar zijn we best trots op.

Sinds 2017 zijn we geen fanfare meer, maar een muziekvereniging waarbij alle instrumenten en zang worden gebruikt. We lopen niet meer op straat en spelen geen marsmuziek maar. We spelen en zingen nu veel popmuziek (voornamelijk in een big band bezetting). Naast de blaasinstrumenten, horen daar natuurlijk toetsen (piano), gitaren, drums en percussie bij. Ons motto is dat er voor elk instrument een plekje te vinden is.

mmo logo

Hoewel we niet op het hoogste niveau kunnen en willen acteren, willen we toch zo professioneel mogelijk ons op allerlei manieren presenteren. Daarnaast onderhouden we nauwe contacten met andere muziekverenigingen in onze omgeving, onder andere via het Muziek Netwerk Salland. Verder wordt aangemoedigd om in kleine groepje te gaan spelen of mee te spelen in andere orkesten of muziek ensembles. En we helpen Pater Jan Brinkhof in Lima -Peru, elke jaar om zijn wensen te kunnen verwezenlijken.

Kom gerust eens kijken op onze oefenavond op maandag in Café Spikker in Lettele (of in de wintermaanden in Ons Centrum in Okkenbroek), onder leiding van onze dirigent Bert Sleumer. Je zult ontdekken dat zelf muziek maken nog vele malen mooier is dan naar muziek luisteren.

 

Contact

Rust en ruimte voor mens en natuur.


Beeldmateriaal:
Jan Venekamp
Loes ten Anscher

Mis je iets op deze website of wil je iets doorgeven, stuur dan een email:
Klik hier en stuur de redactie een e-mail.

Ontwerp & Ontwikkeling: Blinck Media & Webdesign Buro

Copyright © 2021 Okkenbroek.net. Alle rechten voorbehouden.