Nieuws

Wie wandelt er mee naar een toekomstbestendig dorpshuis?

Wie gaat er mee op weg?

Wie gaat er mee op weg? Op weg waar naar toe, zult u zich afvragen. Nou op weg naar een vernieuwd, toekomstbestendig Dorpshuis Ons Centrum!

Zoals velen van jullie weten is eind 2019, in een samenwerking met de Okkenbroekers, de besturen van Plaatselijk Belang en Ons Centrum en Kulturhus en met ondersteuning vanuit de gemeente, de Dorpsvisie Okkenbroek opgeleverd. Hieruit zijn inmiddels diverse mooie initiatieven ontstaan en uitgewerkt. En nu is het de beurt aan het onderdeel voorzieningen en dan specifiek de doorontwikkeling van ons Dorpshuis, Ons Centrum. Een goed moment aangezien de gemeente bereid is dit initiatief te ondersteunen met een subsidie.

Ons Centrum biedt momenteel een scala aan mogelijkheden. Zo is onze horecavoorziening Café Nooit Gedacht er gehuisvest en bevinden zich er zalen en onze sporthal. Daarom is Ons Centrum de thuisbasis van veel van onze verenigingen en clubs. Echter met name de zalen zijn verouderd en hun functionaliteit is daarmee beperkt en gedateerd. Onze wens is een toekomstbestendig Dorpshuis voor Okkenbroek, maar dan is er nog wel werk aan de winkel!

Onder normale omstandigheden hadden we jullie graag uitgenodigd voor een startbijeenkomst in Ons Centrum. Gezien de huidige Corona maatregelen zit dat er helaas niet in. Maar we hebben jullie wel heel hard nodig. Dus heb je ideeën over Ons Centrum, mis je dingen in het dorp of wil je benadrukken wat behouden moet worden of wil je gewoon graag betrokken worden bij deze belangrijke ontwikkeling voor ons dorp, meld je dan aan! We maken dan binnenkort een wandelafspraak met jou om zo alle input op te halen vanuit ons dorp. 

Dus wil je meedenken of doen, ga dan met ons mee op weg! 

Samen naar een mooi, toekomstbestendig Dorpshuis Ons Centrum.

Onze wandelschoenen staan klaar! Die van jou ook?

Aanmelden kan tot 15 mei bij theohoge@outlook.com

Namens de besturen van Ons Centrum en Plaatselijk Belang,

Stefan, Hendrik, Henk, Ria en Patricia

Theo, Paul, Geeke, Sander en Rico

Rust en ruimte voor mens en natuur.


Beeldmateriaal:
Jan Venekamp
Loes ten Anscher

Mis je iets op deze website of wil je iets doorgeven, stuur dan een email:
Klik hier en stuur de redactie een e-mail.

Ontwerp & Ontwikkeling: Blinck Media & Webdesign Buro

Copyright © 2021 Okkenbroek.net. Alle rechten voorbehouden.