Nieuws

Welkom nieuwe inwoners bij het Okkenbroeks Feest

Dit jaar lijkt het er echt op dat het gaat gebeuren. Na 2 jaar geen feest, dan toch ECHT een Okkenbroeks Feest.
De feestcommissie en overige vrijwilligers zijn al lekker druk met de voorbereidingen en het afronden van het programma. Voor iedereen: de kinderen, de pubers, de volwassenen en de ouderen is er wat te doen.
Hierbij horen spelletjes, goede muziek, de optocht, de revue, attracties, activiteiten, een koel drankje en een dansje.

In Okkenbroek zijn in de tussentijd veel nieuwe mensen komen wonen, waar we heel blij mee zijn. Jullie zijn uiteraard van harte welkom om samen het feest te komen vieren op 8,9 en 10 juli 2022.
Traditiegetrouw hangen we de week voor het feestweekend de paars-witte vlaggetjes aan onze woning. Een teken dat het feest gaat beginnen in ons dorp.
Zijn jullie nieuw komen wonen en hebben jullie nog geen vlaggen? Of ben je de vlaggetjes kwijtgeraakt aan een muis op zolder? Laat het ons weten via okkenbroeksfeest@gmail.comVoor iedereen zijn er namelijk vlaggetjes beschikbaar.

Om de nieuwe inwoners te laten proeven van ons dorp en de buurt, zijn ook tijdens het opbouwen van het feest alle handjes welkom. Lijkt het je leuk om nieuwe mensen te leren kennen en je mouwen op te stropen?
Op iedere vrijwilliger zijn we trots. Zonder vrijwilligers is er geen Okkenbroeks Feest. Meld je aan via okkenbroeksfeest@gmail.com en we kijken samen waar er hulp nodig is.

Op naar een geslaagd Okkenbroeks Feest 2022.

De Feestcommissie

Rust en ruimte voor mens en natuur.


Beeldmateriaal:
Jan Venekamp
Loes ten Anscher

Mis je iets op deze website of wil je iets doorgeven, stuur dan een email:
Klik hier en stuur de redactie een e-mail.

Ontwerp & Ontwikkeling: Blinck Media & Webdesign Buro

Copyright © 2021 Okkenbroek.net. Alle rechten voorbehouden.