Nieuws

POEN POEN POEN POEN - Salland Café fondsen en subsidies

Schermafbeelding 2022 04 26 083107

Salland Café over fondsen en subsidies

Op dinsdagavond 17 mei wordt in het gemeentehuis van Olst-Wijhe het Salland Café ‘POEN POEN POEN POEN’ over fondsen en subsidies gehouden. Het programma is zowel op maatschappelijke initiatiefnemers als ondernemers gericht, verdeeld over 6 workshops. Ontvangst vanaf 19.15, het begint om 19.30 uur. Kijk voor het volledige programma en aanmelden op www.dekrachtvansalland.nl. Deelname is op volgorde van aanmelding.

Inspiratie van ervaringsdeskundigen
Bij de aftrap komt een aantal ervaringsdeskundigen aan het woord: Het Theaterschip Deventer (Erik-Jan Post), samenwerking binnen Culturele Coalitie Olst-Wijhe (Angelieke Huisman en Ton Stroucken), slim ondernemerschap in Holten (Bert van de Maat) en financiering dorpskamer/museum Averlo Frieswijk/Schalkhaar (Barend Hess).

Workshops
Daarna kunnen deelnemers meedoen aan één van de zes workshops: VSBfonds & Oranjefonds (Guus Pengel, Birgitte Coté en Joke Meindersma), Basisbeginselen fondsen/subsidies (Birgitte Keijzer en Eléon de Haas), Subsidies voor ondernemers (Gerko Slotman), Crowdfunding (Micha van de Water), Geld zonder geld (Henny Zomer) en Van idee naar plan (Mireille Groot Koerkamp en Giny Hoogeslag).

Samenwerking
Dit Salland Café is mogelijk dankzij medewerking van de gemeenten Olst-Wijhe, Raalte en Deventer, Provincie Overijssel vanuit beleid Sociale Kwaliteit en Economie, Raalter Uitdaging, Stichting Kunst en Cultuur Olst-Wijhe, VSBfonds, Oranjefonds, Salland Marketing, Ut Huus, Leader Salland, Doorpakken Salland, Move Your Crowd, WIJZ Welzijn, Deventer Doet, Raster, Bert van de Maat, museum AFS en Het Theaterschip.

Meer weten? Klik op de link: UITNODIGING_Salland_Caf_fondsen_en_subsidies_17_mei.pdf

Schermafbeelding 2022 04 26 083203

Rust en ruimte voor mens en natuur.


Beeldmateriaal:
Jan Venekamp
Loes ten Anscher

Mis je iets op deze website of wil je iets doorgeven, stuur dan een email:
Klik hier en stuur de redactie een e-mail.

Ontwerp & Ontwikkeling: Blinck Media & Webdesign Buro

Copyright © 2021 Okkenbroek.net. Alle rechten voorbehouden.